Vuokraamo

OHJEITA VÄLINEVUOKRAAJILLE

Miellyttävän laskettelukokemuksen saamiseksi säänmukainen pukeutuminen on tärkeää. Hyvä laskettelusukka on saumaton, napakka ja pitkävartinen, monon varren yläpuolelle ulottuva. Monon ja jalan väliin ei kannata jättää ikäviä vaatemyttyjä painamaan. Esim. verkkarin vetoketjut voivat aiheuttaa kivuliaitakin painaumia. Villasukka ei ole lämmön kannalta olennainen ja monesti villasukan kanssa tulee valittua liian iso mono. Hyvin istuva mono takaa mukavan ja turvallisen laskettelun.
Tarvitsemme sinulta seuraavia tietoja, kun tulet vuokraamaan välineitä:
Ensimmäiseksi täytyy etsiä sopiva mono, joten tarvitsemme tiedon, aiotko laskea suksilla vai lumilaudalla. Kengän koko on riittävä antamaan suuntaa oikean koon löytämiseksi. Henkilökuntamme auttaa mielellään monojen kanssa, joten kerrothan mitä tarvitset. Kun sopivan kokoinen mono on löytynyt, laita monot kiinni napakasti niin, ettei säärelle jää tilaa liikkua vapaasti.
Henkilökunta valitsee suksien/laudan mitan laskijan pituuden mukaan. Leuka-nenä akseli on yleisesti sopiva mitta, mutta vähän laskeneille ja kokemattomille lyhyempi väline on helpompi.
Suksisiteiden jäykkyyden säätämiseksi tarvitsemme laskijan painon. DIN-luku säädetään laskijan painon ja taitotason mukaan. Oikean jäykkyyden säätäminen on turvallisuusseikka.
Kypärän käyttöä suosittelemme vahvasti. Hyvä istuvuus on turvallisuuden kannalta tärkeää. Kypärä täytyy asettua otsalle, ei takaraivolle. Sopivan kokoinen kypärä löytyy sovittamalla. Kiinnitäthän huomiota myös sopivaan päähineeseen. Ohut pipo tai tuubihuivi ovat hyviä vaihtoehtoja.
Kerrothan henkilökunnalle taitotasosi laskettelussa, niin pystymme ohjaamaan sinut tasollesi sopivaan rinteeseen.
Vuokravälineillä laskettelun aloittaminen on helppoa. 

Suksi- / lumilautasetti

Suksi- / lautasetti (sis.kypärän)Ma-Su
1 h15,-
2 h20,-
3 h22,-
4 h25,-
Päivä30,-

Muut varusteet 1-4 h

Muut varusteetMa-Su
Sukset / lumilauta12,-
Monot10,-
Sauvat5,-
Kypärä6,-
Lasit5,-

Muut

MuutMa-Su
Lumikengät 2 h10,-

Välinekaappi

VälinekaappivuokraKausi 2022-2023
Kausi50,-
Vuokraa lukollinen kaappi välineillesi ravintolarakennuksesta kaudelle 2022-2023.
Huom! Toimi nopeasti, sillä kaappia on käytössä rajallinen määrä!

Eezy henkilöstöpalvelut