Hiihtokoulu

Tervetuloa oppimaan lumiliikunnan riemua Wernerin hiihtokouluun!

Yksityistunti (50 tai 100 min) on tehokasta henkilökohtaista lautailu- / hiihdonopetusta, toiveittesi ja taitotasosi mukaan. Yksityistunnille voit ottaa myös lisähenkilöitä mukaan!

Hiihtokoulu | yksityistunnit

 50 min100 min
1 henkilö35,-60,-
2 henkilöä60,-90,-
3 henkilöä80,-105,-
4 henkilöä95,-115,-
Välineet kurssin ajaksi10,-15,-
Tuntien varaukset lipunmyynnistä 040-5585754 (rinteiden aukioloaikana).

Hiihtokoulu | Lasten kurssit

Lasten kurssitHinta / hlö
2 x 100 min85,-
Välineet kurssin ajaksi20,-

Lasten kurssit (2×100 min) ovat ehkä paras vaihtoehto 7-14 -vuotiaille laskettelua ja 8-14 -vuotiaille lumilautailua aloitteleville lapsille. Ryhmässä on vauhtia ja yhdessä oppimisen riemua. Kurssit ovat kahden päivän tehokursseja. Kurssin käymistä suositellaan aloittelijoille, sillä oppimalla lajin perusidean, on sitten myöhemmin helpompi harjoitella itse.

Lasten kurssit alkaa mikäli 3 hlö on ilmoittautunut.
Laskettelu- ja lumilautakurssit la ja su klo 11.00-13.00.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja lipunmyynnistä 040-5585754 (rinteiden aukioloaikana)

Hiihtokoulu | Wernerikurssit

LumiWerneriHinta / hlö
4 x 100 min135,-
Välineet kurssin ajaksi40,-

LumiWerneri (4×100 min) on tarkoitettu aloitteleville 5-7 -vuotiaille lapsille. Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessa, mutta lopussa kokeillaan jo aikuisten rinteitäkin. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset lipunmyyntiin: 040-5585754 (rinteiden aukioloaikana).

LumiWerneri kurssit alkaa mikäli 3-6 hlö on ilmoittautunut.
Kurssit alkavat tasatunnein.
Hiihtokoulu on auki, kun hissit pyörivät!

Hei! Minä olen Werneri

Olen ammatiltani hiihdonopettaja ja erikoistunut lasten opettamiseen. Työpaikkani on tietysti Joupiskan hiihtokeskus. Joupiskalla pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Mitä Werneri opettaa?

Laskettelun ja lautailun opettelu aloitetaan rinnekäyttäytymisen alkeista: omiin välineisiin tutustutaan ensin tasamaalla. Turvallinen hissin käyttö, rinnesäännöt, ryhmässä toimiminen ja toisten auttaminen ovat alkeisopetuksen pääkohtia. Wernerin hiihtokoulun suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudankäyttäjä.

Miksi Werneri opettaa?

Wernerin hiihtokoulussa taidot ja varmuus rakentuvat aiemmin opitun päälle motorisen kehityksen kannalta oikeassa järjestyksessä. Innostava opetus, ahkera harjoittelu, monipuolinen liikunta sekä riittävä lepo harjoitusten välillä sytyttää innostuksen urheiluun, joka toivottavasti kestää läpi elämän.

Miten Werneri opettaa?

Hiihtokoulussa hiihdonopetus tapahtuu lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas. Hiihtokoulussa pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät siinä sivussa.