Verkkokauppa

Osta kausikortit ja lasketteluliput suoraan verkkokaupasta. Ostoksia varten tarvitset SnowCard -älykortin ja siinä olevan numerosarjan. SnowCard -älykortin voit käydä lunastamassa rinteen aukioloaikoina lipunmyynnistä ja kauden ulkopuolella Ravintola Huipulla hintaan 4€/kpl. Älykortti on etäluettava ja uudelleen ladattava, joten voit helposti ostaa lisää lasketteluaikaa samalle kortille. Ostettu lippu aktivoituu mentäessä ensimmäisen kerran hissiportista.

Lue kausikortin ehdot ja ohjeita ostamiseen.

- Joupiskan kausikortin hinta kaudelle 2023-2024 on 31.10. 2023 saakka 229€. 1.11.-31.12. 2023 kausikortin hinta on 249€.
- Kausikortti käy Joupiskalla kaudella 2023-2024 rinteiden normaaleina aukioloaikoina.
- Kausikorttia ei voi käyttää normaalien aukioloaikojen ulkopuolella järjestetyissä tapahtumissa esim. koulujen liikuntapäivät tai -tunnit.
- Kausikortti on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Väärinkäytöksistä perimme 100 euron tarkastusmaksun.
- Käytössämme on Snowcard -älykortti järjestelmä. Tarvitset älykortin ja -kortin takana olevan numerosarjan verkkokauppaostoksiin. Snowcard älykortteja voit rinteen aukioloaikoina ostaa lipunmyynnistä ja aukioloaikojen ulkopuolella Ravintola Huipulla hintaan 4 €/kpl. Älykortti on uudelleen ladattava.
- Verkkokaupassa maksun saaja on CRD Systems Oy.
- Maksutapoina mobiili-, pankki- ja korttimaksutavat.

Verkkokaupassa ei voi käyttää liikuntaetuja. Ilmoitamme erikseen lipunmyynnin aukiolopäivät.